GAIS LIVE!

3 eldre herremenn kommer til å møte opp rundt 0645 på Oslo S lørdag morgen. Da skal vi settes oss på toget 0702 fra Oslo mot Gøteborg. Vi har vært ute en vinternatt før, så vi kjører velvære og komfort. Minuset er NSB er hakket dårligere en SJ. Kun kioskautomat er dårlig tilbud kjære NSB. Men vi klarer oss nok for det, med fotballprat, møte med Dr. Nielsen og diverse andre aktiviteter. Siden vi tok opp GAIS tur igjen i 2014, har vi ikke sett GAIS score mål. 1 uavgjort og ett tap er fasiten, så alt det GAIS OSLO ber om er 3 poeng. Vi ankommer Gøteborg ca 11, da er det å sjekke inn på hotellet, finne fram GAIS OSLO t-skjortene som vi har med til 200 spenn. En tur på pressbyrån og finne Gøteborgs eldste ølhall , så ETU. En Trapp Upp som er John Scotts Pub, hvor mange samles før kampen som starter 1600. Må jo selvsagt innom klubbshoppen før eller etter kampen. GAIS er så heldig å ha Hummel. Jeg personlig digger Hummel.  3 poeng feirer vi på diverse steder etter kampen. Internt blant oss tre som reiser, så blir det loddtrekning om Indisk, hamburger eller sallad….

GAIS OSLO gleder seg til turen.

Reisebrev kommer, og underveis kan man følge oss på : https://twitter.com/GaisOslo