Målet er er fortsatt 25 medlemmer i GAIS OSLO

11 mai fant GAIS OSLO sitt styret ut at det var lurt med årsmøte, for da var det også match mot øis. Dette var på en torsdag, og vi er en ganske glad i det meste. Men GAIS OSLO måtte ha ett årsmøte, matchen gikk på en torsdag og arbeid dagen etter. Mange smiler godt når vi sier målet er 25 medlemmer i løpet av 2017. .

Årsmøte sitt sted var som vanlig Enga Pub på Vålerenga. Her blir vi tatt alltid tatt imot med åpne armer og mye kos.  I siste liten hadde en del (les 3-4) meldt forfall.  Men ca 15 minutter før årsmøtet dukker Markus opp. En svenske, en GAISARE, En som virkelig ville se matchen sammen oss. Pluss melde seg inn og sin sønn i GAIS OSLO. TAKK Markus, en milepæl for oss.
Agendaen for årsmøtet gikk fort, alle tok gjenvalg. Økonomien er grei, vi har har ca 10 medlemmer. pr.dags dato. jobber med flere. For oss er GAIS, St.Pauli for andre. Vi blir alltid tatt godt i mot i Gøteborg, og det er en herlig by. Aldri vanskelig å få tak i billett, velkomsten på pubben ei. Hjemmesiden og Facebook oppdaterer vi så mye som mulig. Facebook er lettere enn hjemmesiden. Men søk på på GAIS OSLO så se hva du finner?!
Merch: Vi har lagd en GAIS OSLO t-skjorte, har noen igjen den koster 200 spenn.2017 sesongen er laaaaaang, det jobbes både med pique som må forhåndbestilles. Pluss ett ekslusivt skjerf i kun 50 ex til 200 spenn
Turerer: Hovedmålet er hjemmekampen mot øis i september. Men vi er åpne for forslag.
Ellers så prøver vi å finne en måneds match, den blir selvsagt å se på Enga Pub. Følg med på sosiale medier på GAIS Oslo.
Flaggorna Vajer fra
Rune Stokken  Tom Ulrik Nordskaug, Christina Scharffenberg Mikkel Kjelstrup
Styret GAIS OSLO