Tjena

Som de fleste sikkert har fått med seg så har det vært liten aktivitet på denne siden. Men ett døgn har bare 24 timer og det er ikke alt man rekker hele tiden. Når man følger GAIS så følger man GAIS. Medgangssupportere? Nei det er man ikke. Men det å starte opp GAIS OSLO har ikke minst vært moro. Men også litt vanskelig. De fleste har lag som har mange flere supportere enn GAIS.

Men for oss er det GAIS som gjelder i Sverige. Vi har hatt en liten time out, men det er ikke fordi Edin forsvant fra klubben. Nei vi har fått flere til å elske GAIS. Ikke minst hvordan vi blir tatt i mot når vi er på tur til Gøteborg. Tog fra Oslo til Gøteborg, sjekker inn på hotellet. Så 7ans, ETU og Gårdakvarnen sin pub, kort vei til match. Kjøpe litt merch og ikke minst alle de man har blitt kjent med både de som jobber i klubben og alle supporterne.


Om det blir seier, uavgjort eller tap, så gir man ikke opp å heie på GAIS. Men klarer vi 50 medlemmer før opprykk til Allsvenskan 2020?. Kom igjen meld deg inn, du kommer ikke til angre. Bare det å se match live er verdt medlemskapet.
Halmstad-GAIS kan man se på vår stampub.

På vegne av GAIS Oslo
/Mikkel