SOMMERKAMPANJE 2020

Ikke får vi reist til Gøteborg for å se GAIS spille ball denne sommeren. Ikke får vi drukket en stor sterk på 7ans ølhall, ei heller tatt en fernet eller to med supporterne der nede. Men vi får nøye oss med å følge laget fra Norge, mens man lytter til podcasten Radio Rantorget. Årsmøte til GAIS Oslo er utsatt igjen. Årets Messias Gravem pris gikk til nettopp Radio Rantorget.

Gutta donerte prisen på 1000 kroner videre til GAIS. Dermed så tenkte GAIS Oslo at vi kjører en sommerkampanje. Målet er å samle inn 5000 kroner til GAIS. Vi har allerede 1000 som sagt. Har du ikke betalt medlemskap eller støttemedlemskap? Så har du sjansen nå, eller kanskje du rett og slett bare vil gi en 50 lapp eller to?. Medlemskap koster 250 kroner, støttemedlemskap koster 100 kroner. Vi trekker ut 1 som får ett av de siste GAIS Oslo skjerfene blant bidrag som kommer inn. Folk kan vippse til Rune Stokken på 414 82 452 . Merk det med sommerkampanje 2020.

Heia GAIS

Styret GAIS Oslo