ENDELIG EN GAIS SEIER……

På fredag kveld spilte GAIS hjemme mot Trelleborg. Spenningen var der som alltid, blir det seier?. Holder laget fra 75 minutter og ut? Er som regel da GAIS taper poeng. Men det ble seier faktisk. Kun 341 løste billett til denne matchen. Utrolig dårlig, bilder fra matchen ligger ute på www.gais.se. Men man pleier jo ha fyldig matchreferat. Hva skjedde denne gangen her?. Neste match er også hjemme, mot GIF Sundsvall. Kan man håpe på 3 poeng da?

Referat ligger her: http://www.gais.se/efterlangtad-seger-mot-trelleborg/

Hvordan kan du som person støtte GAIS?. Det finnes masse merch, både hos GAIS og ikke minst Makrillarna og Gårdarkvarnen. Det er noe for en hver smak der. Selv har jeg veldig lyst på et kaffekrus laget av Radio Rantorget. Forresten har du ikke hørt podcasten Radio Rantorget?. Da anbefaler jeg den på det sterkeste, du finner den der hvor man finner podcaster.

GAISHJELPEN 2020 er denne måneden. Gårdarkvarnen har ett litt hårete mål om å samle inn 1.mill til GAIS. Jeg tror man klarer det, for er det noe GAIS supportere er flinke til?. Ja så er det å gi penger til klubben. Så dropp fika med kanelboller, dropp dagens plankstek med stor sterk. Spar pengene til GAIS. GAIS OSLO har som mål å samle inn minst 5000, klarer man mer så er det utrolig bra.

HEIA GAIS, laget er for gode til å rykke ned fra Superettan.

På vegne av GAIS Oslo

/Mikkel